Pan-Optika Kft.

Menu
HU DE EN

Blog

Varilux multifokális szemüveglencsék 4D technológiával, 30% kedvezménnyel!!!

ÁRGARANCIÁVAL!!!

Jelentkezzen be szemvizsgálatra és 4D szemmérésre akár most azonnal, ONLINE.

Szemünk romlása a kor előrehaladtával sajnos elkerülhetetlen.

Gyakran a nem megfelelő szemüveglencse is veszélyezteti szemünk egészségét. A Varilux pontosan erre a problémára nyújt egyedi megoldást.

Az Essilor több mint 50 éve Varilux márkanéven mutatta be első multifokális (progresszív) lencséit. A céget jellemző folyamatos technológiai fejlesztéseknek köszönhetően ma már a 7. generációs Varilux lencsék előnyeit élvezhetjük.

Miért jelentenek ideális választást a Varilux lencsék?

Mert ahogy a szlogen is mondja, „pont az Ön szemére szabva” készülnek. A Varilux S 4D szemüveglencsék egyedi kialakításuknak köszönhetően a szem sajátosságaihoz igazodnak, így azonnali éleslátást biztosítanak.

Mindez 3-féle technológiai áttörésnek köszönhető.

Mit jelent a 4D szemmérés?

Ezt kizárólag a Varilux Mester Optikákban végzik. A mérés során megvizsgálják szemüvegviselési szokásainkat és lemérik szemünk egyedi kódját. 4D technológiával meghatározzák a domináns szemet. Ez a szemünk érkezik meg először a célpontra, amikor tekintetünk irányt vált. A domináns szem figyelembevételével készült lencsék gyorsabb reakcióidőt és azonnali éleslátást biztosítanak.

Miért forradalmi a Nanoptix gyártási eljárás?

Az eljárás során a lencsét apró alkotóelemek ezreiből állítják össze, így stabilizálják a fénysugarak szóródását, ami csökkenti a hinta effektust. Ez mozgás közben is egyensúlyt biztosít.

Miért előnyös a Synchroneyes technológia?

A lencsedesign kialakításakor figyelembe veszi a két szem közötti fiziológiai különbségeket, hogy zavaró széli torzítások nélküli, széles látóteret nyújtson.

A Varilux technológia, amit 13-féle szabadalom véd, ezzel válik teljessé.

Üzletünkben most 30% kedvezményt biztosítunk a teljes Varilux progresszív lencse termékpalettára.

1+1 akciónkban ha teljes áron vásárol egy pár Varilux lencsét, a második párat ajándékba adjuk.

Fenti kedvezményeink a legmodernebb Varilux Digitime munkaszemüveglencsékre is vonatkoznak.

Jelentkezzen be szemvizsgálatra és 4D szemmérésre akár most azonnal, ONLINE.

A kedvezmény 2017 április 1-től május 31-ig tart. A kedvezmény egyéb kedvezményekkel nem összevonható.

Árgarancia:
Az árgarancia kizárólag Varilux szemüveglencsékre vonatkozik, és az elbírálásnál kizárólag a soproni telephelyű optikaüzletek online vagy hagyományos papír alapú (szórólap, reklámújság...stb) árajánlatait vesszük figyelembe. 
Még nem vásárolta meg az árut:
Ha máshol jobb árajánlatot kapott az általunk kínált árnál, akkor azon felül, hogy a kedvezőbb áron adjuk Önnek a terméket, még további 5% kedvezményt biztosítunk a lencsék árából. 
Ha már megvásárolta a terméket üzletünkben:
Amennyiben a vásárlás napjától számított 8 napon belül máshol jobb árajánlatot kapott, és ezt jelzi felénk a vásárlás napjától számított 14 napon belül, akkor visszafizetjük Önnek a különbözetet.
Az elbírálásnál kizárólag a megegyező mennyiségű, és minden az árat befolyásoló  paraméterében megegyező és minden a lencséhez tartozó kiegészítő szolgáltatást (eyecode, precal, prizma, egyedi gyártás... stb) magába foglaló Varilux termékről szóló árajánlatot tudjuk figyelembe venni. A hiteles árajánlaton szerepelnie kell az árajánlatot adó cég adatainak, bélyegzőjének, és az árajánlatot adó személy aláírásának.

Címkék

Tetszett? Oszd meg másokkal is!

További cikkeink