Pan-Optika Kft.

Menu
HU DE EN

Blog

Vissza az iskolába / irodába akció

.

Üzletünkben most 20% kedvezménnyel vásárolhat az alábbi szemüveglencsék közül:

- Essilor Junior Airwear Crizal Kids Prevencia gyermek szemüveglencsék, melyek könnyűek, vékonyak, törhetetlenek* és még a szemet is védik a monitor, tablet és okostelefonokból érkező káros fénysugaraktól.

- Essilor Eyezen Crizal Prevencia szemüveglencsék, melyek segítik a szem munkáját tartós közlre nézés esetén (pl.: tanulás, számítógépezés, olvasás, stb.), illetve védik a szemet a monitor, tablet és okostelefonokból érkező káros fénysugaraktól. Elérhető normál műanyag és vékonyított alapanyagból is.

- Transitions fényre sötétedő szemüveglencsék, melyek mindig az aktuális fényviszonyokhoz alkalmazkodva sötétednek be, így csökkentik a hunyorgást, pihentetik a szemet, és fokozzák a látáskontrasztot, a Crizal UV rétegnek köszönhetően pedig a legmagasabb UV-védelmet biztosítják a szemnek.

Továbbá 25%, vagy akár 50% kedvezménnyel juthat hozzá:

Varilux Digitime (Eyezen), az Essilor legújabb fejlesztésű munkaszemüveglencséjéhez irodai és monitoros munkához. Bővebben itt.

Az akció részleteiről érdeklődjön üzleteinkben. Az akció 2016. szeptember 14-ig tart. A kedvezmény komplett szemüveg vásárlása esetén érvényes. A kedvezmény egyéb kedvezményekkel nem összevonható. Egy pár Varilux Digitime lencse esetén a lencsék árából 25% kedvezményt biztosítunk. Két pár Varilux Digitime lencse vásárlása esetén, a második párat ajándékba adjuk.
*12-szer ütésálóbb a hagyományos műanyag lencséknél

Címkék

Tetszett? Oszd meg másokkal is!

További cikkeink