Pan-Optika Kft.

HU DE EN

Termékeink

Alapanyagok

Egy szemüveglencse vastagságát 2 fő tényező befolyásolja. A korrekcióhoz szükséges dioptria erőssége, illetve a szemüveghez szükséges lencse átmérője. Rövidlátóknál, akik közelre élesen látnak, távolra viszont homályosan, a lencse széli része vastagabb a közepéhez viszonyítva. Távollátóknál pont fordítva, a lencse középső pontja a legvastagabb, és a lencse a szélei felé vékonyodik.

A mai modern alapanyagokból lehetőség van rá, hogy magas dioptria tartományban is egyre vékonyabb és esztétikusabb szemüveglencséket készítsünk.

Az alapanyag a vékonyság mellett egyéb tulajdonságait is meghatározza a lencsének. Ilyenek a súly, a töréssel szembeni ellenállás, illetve az UV szűrés. Emellett a vékonyított lencsék kevésbé nagyítják vagy kicsinyítik a szemet, ami szintén esztétikai okokból fontos.


Orma 1.5:

Essilor minőség mindenkinek

Jó ár-érték aránnyal rendelkező alap igényeket kielégítő Essilor lencse, mely elsősorban kis korrekció esetén ajánlott.

Tökéletesen átlátszó…

Crizal felületkezeléssel ellátva az Orma lencsék nagyobb fényáteresztő képességgel rendelkeznek. A rétegnek köszönhetően eltűnnek a zavaró tükröződések és szellemképek.

Essilor színek...

Az Essilor divatszíneinek köszönhetően az Orma lencsék viselői megtalálhatják maguknak akár a legextrémebb vagy legdivatosabb színárnyalatot is.

Airwear 1.59:

A legkönnyebb és legbiztonságosabb lencse.
Különösen ajánlott gyermekeknek és aktív sportolóknak.

Ajánljuk azoknak…

…akik aktív, sportos életet élnek és tartós, biztonságos szemüvegre van szükségük.
…akik divatos fúrt szemüveget szeretnének viselni.
…akik számára fontos a könnyűség a mindennapi viselet során.

Észrevétlen lencsék a mindennapokra

Azok számára, akik látásproblémáikból kifolyólag a nap minden percében szemüveget hordanak, az első és legfontosabb elvárás szemüvegükkel kapcsolatban a kényelem és a garantált tartósság. Az Airwear szemüveglencsék tökéletesen kielégítik a szemüvegviselők különféle elvárásait.

Extrém biztonságos... Sport, szabadtéri tevékenységek...

Annak érdekében, hogy jól érezze magát bőrében, fontos, hogy mindig számíthasson szemüvegére, hogy az strapabíró és ellenálló legyen még akkor is, ha sportolás közben leesik. Az Airwear lencsék olyan speciális alapanyagból készülnek, melynek köszönhetően a szemüveglencse szinte törhetetlen.

Alig érezhető...

Az Airwear lencsék 30%-al könnyebbek, mint a hagyományos műanyag lencsék. Mindennapos viseletük a rendkívüli könnyűségből fakadóan kivételes komfortérzetet nyújt.

100% UV elleni védelem...

Az Airwear a káros UV sugarak 100%-át elnyeli, teljes UV védelmet biztosítvaezáltal.

Divatos, fúrt szemüvegek...

A napjainkban oly divatos fúrt szemüvegek elkészítése speciális megmunkálást igényel. Az Airwear szemüveglencsék tökéletesen alkalmasak a fúrt szemüvegek elkészítéséhez, így viselőjüknek divatos, esztétikus megjelenést biztosítanak.
Ajánljuk minden gyermeknek, mivel biztonságos, könnyű és védi a gyermek szemét a szabadban is!

Tökéletesen átlátszó…

Crizal felületkezeléssel ellátva az Orma lencsék nagyobb fényáteresztő képességgel rendelkeznek. A rétegnek köszönhetően eltűnnek a zavaró tükröződések és szellemképek.

Essilor színek...

Az Essilor divatszíneinek köszönhetően az Airwear lencsék viselői megtalálhatják maguknak akár a legextrémebb vagy legdivatosabb színárnyalatot is.

Ormix 1.6:

Minden igényhez alkalmazkodó lencse az Essilortól.

Ajánljuk azoknak…

...akik számára fontos a divatos, esztétikus külső.
...akik szeretnének életstílusukhoz alkalmazkodó, modern szemüveget találni.
...akik tökéletesen diszkrét, vékony és könnyű szemüveget szeretnének.

A mindig jó választás…

Jó látás minden körülmény között és szabadság a szemüvegkeret kiválasztásában. Ezek azok a tényezők, melyek a megfelelő szemüveglencse kiválasztásánál befolyásolják döntésünket.

Divatos és vékony…

Az Ormix szemüveglencsék alkalmasak a divatos, keret nélküli fúrt szemüvegekbe történő illesztésre. Extra vékonyságuknak köszönhetően esztétikus külsőt kölcsönöznek viselőiknek. Az Ormix lencsék 30 %-kal vékonyabbak a hagyományos műanyag lencséknél.

Védelem a káros sugaraktól…

A szabadban, erős napsütésben szemünk védelme a káros sugaraktól éppolyan fontos, mint bőrünk megóvása. Az Ormix lencsék 100 % UVA és UVB elleni védelemmel rendelkeznek.

Tökéletesen átlátszó…

Crizal felületkezeléssel ellátva az Ormix lencsék nagyobb fényáteresztő képességgel rendelkeznek. A rétegnek köszönhetően eltűnnek a zavaró tükröződések és szellemképek.

Essilor színek...

Az Essilor divatszíneinek köszönhetően az Ormix lencsék viselői megtalálhatják maguknak akár a legextrémebb vagy legdivatosabb színárnyalatot is.

Stylis 1.67:

Extravékony lencse az Essilortól az elegáns és esztétikus megjelenésért.

Ajánljuk azoknak…

...akik számára fontos a divatos, esztétikus külső.
...akik szeretnének életstílusukhoz alkalmazkodó modern szemüveget találni.
...akik tökéletesen diszkrét, vékony és könnyű szemüveget szeretnének.

Manapság a technológiának stílusa van...

Manapság előnyben részesítünk mindent, ami könnyebb, vékonyabb és esztétikusabb. Ez fejezi ki növekvő igényünket a stílus iránt. A különlegesen vékony, és szinte észrevétlen Stylis szemüveglencsék optimális látáskomfortot, vonzó megjelenést és komfortos viseletet biztosítanak a külsejükre igényes szemüvegviselőknek.

Különlegesen diszkrét, és vékony...

A Stylis szemüveglencsék 30-40%-al vékonyabbak és laposabbak a hagyományos műanyag lencséknél.

Tökéletesen átlátszó...

Crizal felületkezeléssel ellátva a Stylis lencsék nagyobb fényáteresztő képességgel rendelkeznek. A rétegnek köszönhetően eltűnnek a zavaró tükröződések és szellemképek.

Essilor színek...

Az Essilor divatszíneinek köszönhetően a Stylis lencsék viselői megtalálhatják maguknak akár a legextrémebb vagy legdivatosabb színárnyalatot is.

Lineis 1.74:

Az Essilor legmagasabb törésmutatójú, ultravékony és lapos lencsje. Ideális viselet magas ametrópia esetén.

Ajánljuk azoknak…

…akik igen magas dioptriájú szemüveget hordanak.
…akik szeretnék nehéz üveglencséjüket könnyebbre, esztétikusabbra cserélni.
…akik kényelmetlennek érzik súlya és vastagsága miatt szemüvegük viseletét.

Kényelem a látásban...

Jól érzi magát szemüvegében?
A szemüvegviselők 63%-a erre a kérdésre nemmel válaszol...
...és ezeknek az embereknek több, min a fele esztétikai okok miatt elégedetlenkedik.

Nem mindenki viseli szívesen szemüvegét, éppen ezért nagyon fontos az egész napi kényelem. A Lineis szemüveglencsék különleges vékonyságukat az egyedülálló gyártási technológiának köszönhetik.

A legvékonyabb...

A Lineis lencsék 50%-al vékonyabbak a hagyományos műanyag lencséknél, így az extrém magas dioptriát viselőknek is esztétikus külsőt kölcsönöz.
Nem nagyítja a szemet...

A Lineis lencsék lapos felületkialakításuknak köszönhetően nem nagyítják a szemet, még az igen magas dioptriatartományban sem.

A legkönnyebb...

A Lineis szemüveglencsék 3-szor könnyebbek, mint az üveglencsék. Búcsút mondhat az orra, és a fülre nehezedő súlyos szemüvegeknek...

Tökéletesen átlátszó…

Crizal felületkezeléssel ellátva az Lineis lencsék nagyobb fényáteresztő képességgel rendelkeznek. A rétegnek köszönhetően eltűnnek a zavaró tükröződések és szellemképek.

Essilor színek...

Az Essilor divatszíneinek köszönhetően a Lineis lencsék viselői megtalálhatják maguknak akár a legextrémebb vagy legdivatosabb színárnyalatot is.