Pan-Optika Kft.

HU DE EN

Rólunk

Alakulás, történet

A Pan-Optika Kft. 1993-ban alakult Sopronban. Rövid időn belül 2 üzletben fogadtuk az érdeklődőket. Az évek folyamán szakmai elhivatottságunknak és vevőközpontú szemléletünknek köszönhetően folyamatosan bővült visszatérő törzsvásárlóink köre. Ez a pozitív visszajelzés is motivál minket abban, hogy a folyamatos szakmai fejlődés építését és a kimagasló minőség megőrzését tartsuk elsődleges célunknak.

Mára olyan megtisztelő címeknek vagyunk büszke birtokosai, mint a „Varilux Specialista” és az Essilor, a világ vezető optikai lencsegyártója által kiosztott "Master of Vision" (a látás mestere), mely címet már másodszorra kapja meg üzletünk.

Oklevél 2012 Oklevél 2013 Oklevél 2014

Magasan képzett munkatársak

A magas színvonalú kiszolgálás érdekében munkatársaink mind szakképzett optikusok, akikhez bátran fordulhat szemüveggel, kontaktlencsével, vagy bármilyen látássegítő eszközzel kapcsolatos kérdésével. Szemész szakorvosunk (Dr. Kovács Ildikó) a szembetegségek és szemproblémák területén tud felvilágosítást adni. Ezen kívül kollégáink rendszeres továbbképzéseken, látszerészeti kiállításokon vesznek részt, hogy megismerhessék a szakma technológiai áttöréseit, elsőként értesüljenek a legújabb trendekről és így a legmagasabb szintű szolgáltatást nyújthassák kedves vevőinknek.

Optikusok képzése

Cégünk, mint gyakorlati oktatóhely, a kezdetektől részt vállal az optikus tanulók képzésében. Üzletünkben gyakorlott látszerészektől sajátíthatják el a szakma minden fortélyát, profi berendezéseken gyakorolhatják a szemüvegkészítést és megismerkedhetnek a látszerészeti szakma szépségeivel. Az oktatói feladat komoly felelősséggel jár, hiszen ezeken az oktatóhelyeken tanult látszerészek fogják a jövő optikusi társadalmát alkotni.

Folyamatosan fejlesztett műszerpark

A szemvizsgálathoz, illetve a magas minőségű szemüvegkészítéshez szükséges gépparkunkat folyamatosan fejlesztjük, hogy mindig a kor elvárásaink megfelelő minőségben és színvonalon, vevőink teljes megelégedésére végezhessük munkánkat.

Munkatársaink

Dr. Kovács Ildikó

Szemész szakorvos
Kontaktlencse specialista

Szabados Gabriella

Optometrista/Kontaktológus
Optikus
Látszerészeti-szaktanácsadó

Fatér Gabriella

Optikus
Látszerészeti-szaktanácsadó

Pilsits Adrienn

Optikus
Látszerészeti-szaktanácsadó

Erdei Szabolcs

Műhelyvezető
Optikus
Látszerészeti-szaktanácsadó